Over Selecta

Over Selecta

Bij Selecta doen we er alles aan om onze klanten blij te maken, waar en wanneer dan ook! Daar zijn we voor, dat is ons doel, elke dag weer! Dit doen we met passie, uitstekende service, merken van wereldklasse en 100% betrouwbaarheid. Onze innovatieve safety, selfservice en food & drinks oplossingen leveren Joy to Go!

Genietmomentjes voor iedereen
Selecta is Europees marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack-, en fresh food-oplossingen. We zijn actief in zestien landen en bezorgen dagelijks zo’n 12 miljoen mensen hun welverdiende genietmomentje. Dat doen we met de heerlijkste koffie en lekker en gezond eten en drinken!

 

 

Met zorg geselecteerd
Onze specialisten reizen van Midden-Amerika tot het Verre Oosten om verse koffiebonen van de hoogste kwaliteit in te kopen. We letten er altijd extra op dat deze producten en processen eerlijk en milieuvriendelijk zijn. De met zorg geselecteerde bonen halen we vervolgens naar onze eigen branderij in Dordrecht. Hier start het ambachtelijke brandproces onder leiding van onze koffiespecialisten.


Ambacht en innovatie

Naast traditionele ambachtelijkheid geven we graag de ruimte aan innovatie. We spelen continu in op nieuwe wensen van onze klanten en verbeteren daarmee de productkwaliteit. Niet alleen van onze koffie, maar ook die van koffiemachines, diensten en betaalsystemen. Door onze werkwijze kunnen we jou een ruime selectie van gerenommeerde merken bieden, waaronder Starbucks on the Go, Lavazza, Pelican Rouge en miofino.

De 5 zekerheden van Selecta
1. Verhogen van uw medewerkerstevredenheid

2. Flexibele koffie, food & beverage en safety concepten op maat

3. Realiseren van kostenreductie in jouw organisatie

4. Invulling van kwalitatief en passend eten en drinken in het kantoor van de toekomst

5. Sustainable oplossingen die aansluiten bij jouw duurzaamheidsdoelstellingen


Jouw werkplek is onze zorg!