Haal het maximale uit je dag én je organisatie, met altijd toegang tot het beste eten en drinken. Ben jij werkgever? Klik dan hier.

Bekijk de video en ontdek wat Magie op de werkvloer is :)

Ook verrast worden met Magie op de werkvloer?

Goede ☕️ koffie is vandaag de dag (meestal) een vanzelfsprekendheid, maar vaak heb je meer nodig dan alleen koffie. Eten en drinken is de basis voor een energieke en productieve dag. Van een snel en gezond tussendoortje tot een complete maaltijd. Met onze producten en oplossingen zorgen we voor een magische werkdag.

Meer energie op de werkvloer

Met onze oplossingen geef je iedereen 24/7 toegang tot het beste eten en drinken en de lekkerste koffie! Daarmee zorg je ervoor dat jouw teams beter in hun energie zitten en meer uit hun dag kunnen halen!

Eenvoudig en overal te plaatsen

Al onze oplossingen worden gekenmerkt door stijlvolle designs en slimme besturingssystemen. Daardoor passen ze perfect op iedere locatie. Van vergaderruimtes tot bedrijfskantines.

Jouw werkplek, onze zorg!

Met dagelijkse genietmomentjes in de vorm van een heerlijke kop koffie, een verse lunch of een gezonde snack. Wij maken het verschil door jou de beste machines, melanges, aandacht, service en support te bieden. Onderweg, op het werk én in de horeca. Selecta is een ultieme blend van jarenlang enthousiast vakmanschap en warme persoonlijke aandacht.

Snacks & Drinks voor ieder moment

Met dagelijkse genietmomentjes in de vorm van een heerlijke kop koffie, een verse lunch of een gezonde snack. Wij maken het verschil door jou de beste machines, melanges, aandacht, service en support te bieden.

Vraag meer informatie aan!

En tip ons om je baas te overtuigen

Je wilt graag meer dan alleen koffie op kantoor maar weet niet hoe je jouw werkgever daarvan kunt overtuigen? Wij helpen je graag een handje. Bij het invullen van het formulier sturen we je meer informatie én een aantal argumenten die onze “Meer dan alleen koffie”- concepten een echte no-brainer maken! 😊